Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden zijn bij ons heel simpel.  

1- Alle artikelen worden met de hand gemaakt, dit gebeurt met liefde en zorg. Ondanks dat kan er altijd wat stuk gaan.  Artikelen die na ontvangst kapot zijn, dienen gelijk gemeld te worden via ons mail adres; info@mevrouwkonijn.nl Het beste kunt u een antwoord sturen op de bevestiging van uw bestelling, zo hebben wij gelijk alle gegevens bij elkaar.

2- De uit voorraad leverbare artikelen, kunt u vooraf van het verzenden, zich bedenken en de bestelling annuleren. Eenmaal verzonden, kan de koop niet mee ontdaan worden. 

3- Alle artikelen die op verzoek van de klant gemaakt worden, dienen vooraf aanbetaald te worden, 50% van het aankoopbedrag. De andere 50% en de verzendkosten,zullen voldaan worden, voordat de bestelling verzonden wordt.  Hier geldt ook, mocht het artikel stuk zijn, dan dient deze ook direct na ontvangt gemeld te worden via ons mail adres; info@mevrouwkonijn.nl  Het beste kunt u een antwoord sturen op de bevestiging van uw bestelling, zo hebben wij alle gelijk alle gegevens bij elkaar. 

Mocht u afzien van de koop, dan bent u de 50% aanbetaling aan ons verschuldigd. Er zijn immers al kosten gemaakt voor het maken van het product, of het artikel is reeds al klaar.

4- Onze contact gegevens zijn;

Mevrouw Konijn, door Jolanda Felix

Adres: Prins Hendrikstraat 173

3151 AE Hoek van Holland

Telefoonnummer: 06-48908315

E-mailadres: info@mevrouwkonijn.nl

5- Heeft u nog vragen, chroom dan niet om ze stellen via ons contactformulier, welke u rechts boven op elke pagina kunt terug vinden