Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Wij zijn geen winkel, verkoop van artikelen, welke met de hand gemaakt zijn, worden op hobby-matige wijze verkocht. Daarom treft u ook geen kvk-nr op onze site.


Bestelling
De algemene leveringsvoorwaarden van Mevrouw Konijn gelden voor alle artikelen die in de webshop worden verkocht. Bij het plaatsen van een bestelling geeft u daarmee te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden

Betalingen
De bestelling dient u vooraf te betalen door een overboeking te maken op rekening nummer: NL15 SNSB 0936 6770 90 tnv JS Felix of u kunt via PayPal betalen wat veel sneller gaat, ook kunt u ons een betaalverzoek laten sturen. Zodra de betaling op mijn rekening is bijgeschreven zal de bestelling verzonden worden. Mocht er binnen 7 dagen na het plaatsen van de bestelling nog geen betaling ontvangen zijn dan zal de order geannuleerd worden en het artikel wordt dan weer teruggeplaatst in de winkel. Mevrouw Konijn heeft ten alle tijde het recht om een order te weigeren,dan wel te leveren onder bepaalde voorwaarden.

Prijzen
De in de webshop vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De btw zal wel apart op de factuur vermeld worden.


Eigendomsvoorbehoud
Alle plaatjes en ontwerpen mogen niet gekopieërd worden of op enige andere wijze vermenigvuldigd en verspreid worden .De geleverde artikelen blijven eigendom van Mevrouw Konijn totdat het verschuldigde bedrag is voldaan

Levertijd
De levertijd bedraagt ongeveer 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling.

Privacy
Mevrouw Konijn  zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar of openbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Mevrouw Konijn  alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling.

Garantie
Mevrouw Konijn kan U garanderen dat de artikelen in goede staat verzonden zullen worden en dat de artikelen met de grootst mogelijk zorg verpakt zullen worden. Van elk met de hand gehaakt artikel is er slecht 1 beschikbaar. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verdere verwerking van het vervoersbedrijf. Wij doen ons uiterste best om de artikelen zo goed mogelijk te verpakken. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, dan vernemen wij dat graag.

Klachtenbehandeling
Mocht er een klacht zijn, dan kunt u contact opnemen met mevrouwkonijn.nl@gmail.com. Dan zal ik graag met U tot een goede oplossing komen.

Retour
U heeft het recht om uw artikelen te retourneren binnen 14 dagen na factuurdatum , met uit uitzondering van de met de hand gehaakte artikelen en de in opdracht gehaakte artikelen deze kunt u niet retourneren. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te verpakken, Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verdere verwerking van het vervoersbedrijf. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, laat het ons dan weten, samen komen we tot een oplossing. Bij eventuele retourzendingen, zijn de verzendkosten voor rekening van de koper.


Opdracht
Mevrouw Konijn kan in opdracht voor u iets maken. Zie ook de pagina Iets laten maken? . Alle in opdracht gemaakte artikelen kunt niet u niet retourneren. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, laat het ons het weten. Mocht u tijdens het maken, er vanaf willen zien, ontvangt u geen geld of bollen garen retour. Het project zal verder afgemaakt worden en op onze webshop te koop aangeboden worden.

Contact
Jolanda Felix – 06-48908315 – mevrouwkonijn.nl@gmail.com – ophalen kan uitsluitend op afspraak en in Hoek van Holland