Blog,  Haken

Charlottes Dream Blanket

Onze dochter wil al heel lang een mooie grote deken, gemaakt door mama op haar bed. Tot op heden nog niet “de deken” althans voorbeeld/patroon gevonden, tot deze beauty op mijn beeldscherm verscheen. 

Via het plaatje kwam ik uit op de site van Look what i made .Het is alleenniet de versie die ik op het plaatje zag,maar dat mag geen probleem zijn. Want ik houdt me meestal toch niet aan een patroon ( en als ik dat toch doe, is dat heel er moeilijk, hahaha)  Verlengen, volgens het voorbeeld moet wel gaan lukken. 
Naast de huidige projecten, toch maar aan de Prinsessen deken begonnen. Even iets anders haken, ook al is het wel een deken. Voor de Hoekse Deken, moet ik eventjes wachten, voordat mijn garen op is en er heel veel vierkantjes ingeleverd worden, wat we natuurlijk wel hopen. En we de deken niet af kunnen maken, vanwege garen gebrek. Al haakt het wel heel fijn weg. 
Ook deze wordt vervolgd.