Blog,  Haken

“Gezellig Hoek van Holland” deken onder de aandacht brengen

Een deken, gemaakt door de inwoners van Hoek van Holland.

In het expositiehuis KUZ Huis hangen de gehele maand augustus werken van diverse dorpsgenoten, “Van Alles Wat” en om verder te borduren, uh haken op dit schitterende iniatief, wil ik graag samen met de bewoners een deken maken, die de naam “Gezellig Hoek van Holland” zal gaan dragen.

Hoe groot de deken zal gaan worden, hangt helemaal af, hoeveel square’s er gehaakt worden

Zodra de deken klaar is ( naar verwachting zal dit eind september 2019 zijn ) zal de deken verloot worden, onder de deelnemers die een lootje gekocht hebben a € 1,-.

De helft van de opbrengst gaat naar het KUZ Huis,zodat zij nog meer leuke exposties kan houden voor onze dorpsgenoten.

Hoe doet u mee?
U doet voor elk lootje €1,- in de spaarpot ( hond met kusjes)  en vermeld uw gegevens op de inschrijflijst.
De prijswinnaar krijgt via de emial of telefoon bericht. De trekking zal op vrijdag 27 september plaatsvinden en de deken zal vanaf zaterdag 28 september tijdens de openingstijden van het KUZ huis opgehaald kunnen worden

Haak u ook mee?  De square’s kunt u inleveren bij het KUZ Huis, tijdens de openingstijden ( vrijdag van 12:00 – 16:00 en zaterdag 12: 16:00 )

De uiterste inleverdatum is zaterdag 14 september voor de square’s en dit is ook tevens de laatste dag dat u nog een lootje kunt kopen.
Uw lot is, of uw emailadres of telefoonnummer.

Levert u square’s in, vermeld als u dat wilt, uw naam op de deelnemers lijst, of vermeld anoniem, zodat de nieuwe eigenaar weet hoeveel mensen er aan deze gezellige deken hebben gewerkt.